Hakkımızda

elit bmw

Elit Bmw hakkında

2010 yılında oluşturduğumuz servisimizle hizmete başladık.Sıradanlaşan hizmet anlayışını değiştirmeyi ilke edindik,gelişen teknolojiyi yakından takip eden yenilikçi yapımızla beraber bmw,mini cooper'ın yanısıra land rover marka araçlarınızın bakımını en üst düzeydeki cihazlarımız ve ekipmanlarımızla en kaliteli ve en hızlı şekilde yapmaktayız.

20 yılı aşkın süre gelen meslek hayatımızda siz değerli müşterilerimize daima en kaliteli hizmeti sunmaya devam ediceğiz...

Elit Bmw Servisi teknisyenleri, iyi eğitim görmüş uzmanlardır. Ayrıca teknik bültenler ve servis yayınları aracılığıyla en son servis bilgilerini alır ve Elit Bmw Servis Eğitim Programları ile kendilerini sürekli geliştirirler. BMW,Land Rover Ve Mini Cepper modellerini sizin aracınız yoluyla değil, daha önceden aldıkları eğitimler sırasında tanırlar.

Elit BMW Servisi, özel  takımları ve diğer servis ekipmanları için büyük yatırımlar yapar. Bu durum, onarımların daha iyi ve daha ucuza yapılmasını sağlar. Elit BMW Servisi, aracınızın bütün programlı bakımlarında güvenilir, ekonomik ve servis garantisi kapsamında hizmet sunar.